Geile amateur minachanelle (31)

Acties

Informatie

minachanelle (31)

Bericht van minachanelle

Hey, ik ben een zot geval en hou van uitdagen. Ben een gevoelig en openminded iemand. Ik heb een passie voor burlesque en graag plaag ik je hiermee. Dus houd je maar vast voor een dosis sensualiteit! Mwah!

Informatie over minachanelle

Naam: minachanelle
Leeftijd: 31
Woonplaats: Brugge
Ik spreek: NL EN
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: gekleurd
Kleur ogen: blauw
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag pasta en drink graag mede en wijn. Mijn hobbie(s): Tekenen, dansen, juwelen maken. Mijn favoriete muziek is ik luister naar vannalles behalve slager. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op mannen met een vrouwelijk trekje ;). Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is ik kan niet kiezen tussen doggy style en kruisboog en mijn favoriete plekje(s) zijn . Bij mannen val ik op hun hals en borst. Piercings: ja. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: . Mijn Sterrenbeeld is kreeft. Mooi aan mezelf: de ogen. Mijn levensdoel is: rijk zijn om anderen rijk te maken, met een glimlach. Mijn levensmotto is: het leven is zoal een kat, je komt altijd op de pootjes terecht. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is . Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou